Веселин  Маринов не осъзнава, че трябва да говори определени неща

...
Веселин  Маринов не осъзнава, че трябва да говори определени неща
Коментари Харесай

Няма задръжки: Веселин Маринов сгафи в ‘’Капките“

Веселин  Маринов не осъзнава, че би трябвало да приказва избрани неща в „ Като  две капки вода “

На последния лайф станахме очевидци по какъв начин водещите Рачков и Геро се пробваха да го спрат да приказва, тъй като загазва. Той можеше да изрече огромни нелепости и да навреди на продукцията.

Свикнали сме в предаването водещите и целия екип да си вършат подигравка с участници, аудитория, посетители и звезди. За сметка нa това за екипа не се изрича неприятна дума, само че този път Веско наруши това предписание.

Във всеки епизод гримьори и фризьори са на респект. Този път изпълнителят на „ Горчиво вино “ изневери на традицията. Той не скри възмущението си от превъплъщението на Джулиана Гани като Рики Мартин.

Той съобщи, че гримьорите са се подиграли с нея. гледал няколко пъти видеото на Рики Мартин и тя няма нищо общо с него. " Там той е без брада, за какво на нея са й поставили ", попита той, само че вместо отговор получи отклонение на тематиката от страна на водещите.

За да замажат срама,  по-късно няколко пъти похвалиха гримьорите. Веселин Маронов постоянно е почтен и прям, само че това може да му довлече беди.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР